Is het nodig om je wachtwoord bij KPN te veranderen? En wat voor gevolgen heeft dat voor Webmail?

Toen KPN onlangs gehackt was kreeg ik een mail dat ik mijn wachtwoord daar moest veranderen. Ik heb dat niet gedaan omdat ik hoorde dat het alleen adressen van een of andere baby-database had betroffen die gehackt was. Nu krijg ik van KPN weer een mail dat ik het wachtwoord moet veranderen.
Ik aarzel daarover omdat ik vaak naar het buitenland ga en dan met mijn laptop via Webmail mijn post lees. Ik weet niet of ik er nog wel bij zal kunnen als ik het wachtwoord via de desktop verander en ik heb er geen flauw idee van of en zo ja hoe ik dat op de laptop moet doen. Ik ben een digibeet en heb die Webmail met de grootste moeite op mijn laptop weten te krijgen. Ik wil daar absoluut niet nog eens aan gaan prutsen. En ik weet ook helemaal niet of dat veranderen van wachtwoord nu eigenlijk wel nodig is daar ik niet in die database stond.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bel de kpn klantenservice eens met deze vraag, die mail kan heel goed phishing mail zijn geweest. En ook kunnen zij je het beste helpen met je probleem!

Als jij je wachtwoord voor KPN wijzigt, dan zal hetzelfde nieuwe wachtwoord ook je wachtwoord worden om in te loggen op je webmail.

je kunt je ww gewoon aanpassen als je nl webmail bekijkt is dat via een website en dat levert qua instellingen op je laptop geen bezwaar op

Je KPN wachtwoord geldt niet alleen voor de webmail, maar ook voor je PC en laptop. Het betekent dat je je instellingen moet veranderen. Als je een digibeet bent kun je beter iemand erbij halen die er verstand van heeft. De kans is minimaal dat ze je wachtwoord hebben misbruikt, dus weeg het tegen elkaar af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100