Waarom ben ik niet uitgelogd als ik Skype afsluit?

Skype functioneert bij mij vaak niet naar behoren, dan blijft 'ie bijvoorbeeld bellen terwijl ik wil ophangen en dat soort dingen. Daarom heb ik Skype net afgesloten, ik dacht dan meld ik me opnieuw aan. Wanneer ik me nu wil aanmelden, zegt het inlogscherm dat ik al ingelogd ben op deze computer, terwijl ik die dus al 3 keer heb afgesloten. Hoe kan dit en belangrijker: hoe kom ik nu weer op Skype zonder mijn computer opnieuw op te starten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U kunt met de rechtermuisknop op de startbalk drukken, en dan navigeren naar "taakbeheer". Daar staat het tabblad "processen". In die lijst staat Skype, en dat proces kunt u beëindigen. Daarna kunt u Skype weer opnieuw opstarten. Ik heb ook het probleem dat Skype niet altijd afsluit, dan gebruik ik deze truc.

1) Als Skype bij u blijven hangen is. Door gelijktijdig "Ctrl + Alt + Del" in te drukken komt u op "Taakbeheer starten" en dan in het tabblad " Toepassingen" Skype aanklikken en dan op "Taak Beeindigen" 2) Als Skype bij Skype zelf blijven hangen is. 24 uur wachten en hopen dat die automatisch ontkoppeld. Evt uw laatste correspondent bellen en vragen of hij soms uw sessie nog openstaan heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100