Is het mogelijk om meerdere ip adressen en mac adress op 1 computer te draaien?

hallo,

voor een spel wil ik graag meerdere accounts hebben maar dit kan niet omdat je per IP en mac adress slechts 1 account mag hebben. Ik ben op zoek naar software waarmee ik gemakkelijk een IP adres en MAC adress van mijn computer kan veranderen of kan instellen om voor verschillende programma's andere IP en mac adressen te gebruiken. Het liefst zou ik meerdere bureaubladen willen hebben zodat ik makkelijk kan switchen tussen soort van gekloonde computers maar dan met verschillende IP en MAC adressen.
Ik hoor graag suggesties of adviezen.
Alvast heel erg bedankt!!

Mvg,

Roy

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het IP wordt bepaald door jouw provider. Enigste mogelijkheid om (tegenwoordig) een andere IP te krijgen als je kabel/glasvezel gebruikt, is om jouw provider te vragen je opnieuw in het systeem te zetten. Echter heb je dan 3 uur lang geen internet. Jouw plannetje gaat niet lukken, IP's worden toegewezen, je kunt zelf niet een IP veranderen. Mac adressen vallen wel snel te veranderen. Toegevoegd na 1 minuut: * Providers gebruiken semi static IP's, dit betekend dat je een IP bijvoorbeeld voor een 2 dagen, een week krijgt toegewezen, een maand, 3 maanden, 8 maanden. De provider bepaald dit.

Het wijzigen van het mac-adres van je PC levert je niet veel op, omdat de game-server naar je router kijkt. Wat je zou kunnen proberen is met verschillende browsers gebruik maken van verschillende proxy-servers. Dan ziet de game-server de ip-adressen van die proxy-servers en kun je waarschijnlijk naar hartelust gamen. Toegevoegd na 2 minuten: Overigens, om je vraag te beantwoorden: je kunt wel meerdere ip-adressen tegelijk op één netwerkkaart instellen, maar om meerdere mac-adressen (tegelijk) te gebruiken zou je meer dan één netwerkkaart in je pc moeten bouwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100