Ik heb perongeluk een toolbar geïnstalleerd op mijn Mozzilla Firefox. ( Van NCH software). Hoe krijg ik deze weer weg?

Ik heb perongeluk een toolbar geïnstalleerd op mijn Mozzilla Firefox. ( Van NCH software). Hoe krijg ik deze weer weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Onder het tabje "beeld" kun je werkbalken aanvinken die je wilt zkien. Hier kun je ze dus ook weghalen. Toegevoegd na 33 minuten: Voor definitieve verwijdering heeft javaansezware een uitgebreidere handleiding.

Met "beeld"→werkbalken kan je hem uit beeld halen, maar daarmee is hij nog niet weg. Meestal is hij ook als software geïnstalleerd en moet je hem daar ook verwijderen: start→standaardprogramma's→programma's en onderdelen. Selecteer daar de boosdoener en klik op verwijderen

Je kunt de toolbar beter definitief verwijderen. Dat doe je door via "extra" in je menu naar Add-ons te gaan, dit opent zich in een nieuw tab blad, aldaar aangekomen kies je in het linkermenu voor "extensies". Je ziet een lijst met de verschillende add-ons die je hebt geïnstalleerd. Je hebt daar de mogelijkheid om de toolbar waar je vanaf wilt te verwijderen, daarna Firefox opnieuw starten en je bent van de software af. Ook even je cookies wissen voor je Firefox herstart! Dat doe je ook via "extra" in het menu: kies voor Recente geschiedenis wissen. Zet een vinkje bij "cookies" "navigatie & downloadgeschiedenis" en bij "buffer". Kies "nu wissen" en daarna sluit je Firefox af. Je moet wel overal waar je was ingelogd opnieuw inloggen! Het wissen is echter van groot belang! Het ruimt ook lekker op, terwijl er geen belangrijke bestanden verdwijnen :) Succes en als het niet lukt roep je maar, dan probeer ik je verder te helpen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100