Hoe haal ik die onderste vakken uit mijn document?

Ik gebruik word 2010 en ik wil graag dat onderste stuk van de tabel weghebben, hoe doe ik dat? Zie foto.

Toegevoegd na 21 minuten:
Het ging dus niet om het verwijderen van de hele rij omdat er op de pagina daarvoor dezelfde rij stond met tekst die ik nog wel nodig had. Daarom moest ik slechts een stuk van de rij verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. ga naar invoegen 2. ga naar tabel 3. ga naar tabel tekenen 4. als je dan even klikt zie je boven in ook gum staan. zo kan je stukken weghalen. succes ermee!

Het makkelijkste en snelste (vind ik althans) is: klik net links van de rij (of rijen) die je weg wilt hebben, zodat de hele rij wordt geselecteerd. Druk dan op Control-X. Toegevoegd na 2 minuten:   Een andere methode (de "officiële", geloof ik) is: ga in de rij staan die je weg wilt hebben. Klik bovenaan op Indeling. In het Lint zie je nu de knop Verwijderen (tweede van links). Klik daarop, en kies voor Rijen verwijderen.

Nog een manier: 1. Klik net links van de rij die je wilt verwijderen. De hele rij wordt nu geselecteerd. 2. Klik met de rechtermuisknop 3. Klik op 'rijen verwijderen'. 4. De hele rij wordt nu verwijderd.

In mijn ogen eenvoudig en duidelijk: 1. Rechtermuisknop in een willekeurige cel in die rij. 2. Verwijder hele rij. (Engels: Delete entire row) Toegevoegd na 5 minuten: Sorry, ik vergat 2 handelingen. 1. Rechtermuisknop in willekeurige cel in de rij 2. Verwijder cellen 3. Verwijder hele rij 4. Klik “ok”

Ik maak uit je reactie bij een ander antwoord op dat het niet op een aparte rij gaat, maar om een stukje van de rij die we op de pagina erboven zien. Wanneer dat zo is, dan wordt het vermoedelijk veroorzaakt door extra s die in 1 van de cellen staan. Wanneer je de weergave van verborgen tekens aanzet met de knop met het alineateken, kun je zien of er extra s staan. Zorg ervoor dat het 'tabel-tekentje' (ziet eruit als een rondje met vier uitstekende streepjes) direct achter de tekst in de cel staat en niet op de volgende regel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100