is het nog verantwoord om een oudere adobe dreamweaver te gebruiken?

helaas is mijn laptop niet zo snel dus ik moet het dan maar doen met wat oudere versies

Dreamweaver MX 2004 (2003) (versie 7)
Dreamweaver 8 CS2(2005)Zijn die nog goed te gebruiken?, dus kan ik er nog mooie website mee maken? of zit er niet meer iets in wat je tegenwoordig nodig hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vergeleken met Dreamweaver CS5.5 zou ik zeggen, nee, je mist een hoop. Aan de andere kant zijn het nog steeds geldende standaarden die in CS2 ook zo werkte. Je zegt dat je het moet doen met oudere versies, als je ervaringen hebt met nieuwere versies kun je zelf nagaan wat je nodig hebt. Het hangt dus af wat voor websites je wilt maken.

Of je website 'mooi' wordt, bepaal je voornamelijk zelf. Dreamweaver kan het misschien makkelijker maken om de site te bouwen, maar uiteindelijk komt er voornamelijk html code uit. Meestal gebruiken sitebouwers een van de templates die dreamweaver levert als startpunt, maar zulke templates zijn er bij duizenden -gratis- beschikbaar op het internet. kijk bijvoorbeeld maar eens op css zen garden

Bronnen:
http://www.csszengarden.com/

Met Dreamweaver 8 kan je eigenlijk alles wat met CS3 of CS5 ook kan. In de nieuwere versie is het bewerken van een CSS wel makkelijker, en het ziet er gelikter uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100