Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Androidapp voor intervaltraining?

Voor het hardlopen zoek ik een androidapp waarop je een intervaltraining kan uitvoeren. Het is de bedoeling dat ik 2 minuten loop, 2 wandel, 3 loop, 2 wandel etcetera.

Bestaan er (gratis) apps waar je dus verschillende 'rondetijden' in kan vullen?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
891

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als het goed is voldoet deze app aan wat je zoekt: https://market.android.com/details?id=sk.halmi.itimerad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNrLmhhbG1pLml0aW1lcmFkIl0.

HIIT Interval Training TimerAD

Ik ben zelf zeer tevreden over Gymboss op iPhone, en na even zoeken heb ik gevonden dat deze app het meeste daar op lijkt.

Toegevoegd na 2 uur:
Deze schijnt ook goed te zijn: http://www.jefit.com/
(Lees meer...)
Kimath
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Die app had ik zelf inderdaad ook al gevonden. Helaas kun je hier echter maar 1 interval invoeren. Tijdens mijn training is het de bedoeling dat ik eerst 2 minuten loop, 2 minuten wandel en de volgende inteval 3 minuten loop en 2 wandel. Dat is met deze app dus niet mogelijk...
Kimath
12 jaar geleden
Dat is inderdaad wel jammer, ik heb zelf geen Android telefoon, dus ik kan het niet uittesten. Is 1 van deze apps misschien wel goed?: http://www.androidzoom.com/android_applications/interval+timer

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding