Hoe kan ik gedownloade foto's op mijn scherm krijgen, zodat ze allemaal even groot zijn?

Ik kan telkens op 'pijltje naar boven ' klikken en dan komt de volgende foto, maar ik moet steeds scrollen om te zoomen.
Hoe doe ik dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik raad je aan om IrfanView te installeren. IrfanView is een programma dat je gratis kunt (en mag!) downloaden, installeren, en gebruiken zo lang je wilt. Het is geschikt voor alle plaatjes, en voor nog wat bestandstypen. Het fijne van IrfanView is dat je je plaatjes er ook mee kunt bewerken. Het is natuurlijk niet te vergelijken met Photoshop, maar je kunt er erg veel mee - en dat terwijl het helemaal gratis is. Wat voor jou van belang is: je kunt IrfanView zo instellen, dat hij alle plaatjes even groot weergeeft. Toegevoegd na 56 seconden:   Ik gebruik het zelf al een paar jaar, en ik zou niet meer zonder willen!  

Bronnen:
http://www.irfanview.com/

IrfanView is een uitstekend programma, maar ik vind Picasa toch nét een slagje handiger én gebruiksvriendelijker: http://picasa.google.nl/ Ook met Picasa kun je allerlei simpele fotobewerkingen uitvoeren als je dat wilt. Daarnaast is het gewoon een hele handige "fotobibliotheek". Bovendien kun je met 1 muisklik al je foto's online zetten bij Picasa Webalbums: https://picasaweb.google.com/Zomerzon69/TexelHetStrand?authuser=0&feat=directlink Als je foto's in Picasa op eenzelfde (beeldvullend) formaat wilt bekijken, klik je op Beeld > Diavoorstelling. Met Picasa kun je ook heel eenvoudig foto's per e-mail versturen en zo zitten er nog veel meer handige functies op. Helaas werkt Picasa (nog?) niet op ouwe radio's...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100