App geïnstalleerd en om het optimaal te kunnen gebruiken uiteindelijk maar gekocht (€1,59) Maar nu doet de app niet wat het zou moeten doen!!!

Wordfeud help!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan ,uiteraard, ook de herkomst van de app opzoeken en kijken of ze een contact mail/telefoon nummer hebben, om om assistentie te vragen. Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb even opgezocht wie de makers zijn van word feud, www.wordfeud.com Kijk dit is de contact info "Contact. Questions? Problems? Suggestions? Send us an email at support@wordfeud.com." Misschien heb je er wat aan!

Je iphone aansluiten op je pc iTunes starten alles naar bibliotheek overzetten " zo nu staat de app in itunes" Nu de app verwijderen op je iphone En opnieuw installeren via itunes Als dat niet werkt Kan je helaas niks anders meer doen Kijk of je de goede versie van ios hebt

Je kunt ook de app verwijderen en weer opnieuw instaleren. Het kan zijn dat een installatie niet goed is gegaan. Als je de app eenmaal gekocht hebt kun je hem na installatie nog 5 keer opnieuw downloaden. Ik zou als ik jou was dus nog maar een keertje proberen de app te verwijderen en te herinstalleren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100