Google Chrome blijft oneindig "instaleren" en werkt niet. Wat te doen?

Ik wil graag naar Google Chrome overstappen, omdat veel websites niet goed werken op IE. Maar nu ik Google Chrome instaleer, blijft hij eeuwig op het schermpje: "Google Chrome aan het instaleren." staan, en als ik later Google Chrome wil opstarten, doet hij dat wel, maar laat hij geen enkele website, hij blijft de websites gewoon eeuwig laden. Wat kan ik doen zodat Google Chrome wel goed werkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben ook overgestapt naar Google Chrome en heb er geen spijt van; werkt snel en prima! Misschien eens bij de FAQ van Google kijken bij Google Help. Desnoods contact met ze opnemen? Sukses. Toegevoegd na 1 minuut: Of....werkt je pc traag???

Al geprobeerd het helemaal te verwijderen en opnieuw installeren? (Star-configuratie scherm-software-en dan op chrome klikken en verwijderen.) Als noodoplossing kan je ook de portable versie downloaden.

Probeer dit eens! * Ccleaner downloaden en installeren (nog niet opstarten) * vervolgens google chrome deinstalleren. * Dan, Ccleaner opstarten en draaien en alles accepteren. * Je PC opnieuw opstarten. * google chrome opnieuw installeren link naar de gratis versie. http://www.filehippo.com/download_ccleaner klik rechts bovenin "download now" (die 3,33mb file) Succes! Toegevoegd na 2 minuten: Goede keuze trouwens :) Overal waar ik kom, schop ik altijd iedereen van IE af en installeer ik Google Chrome! hehe IE is onhandig, traag en verschikkelijk verouderd!

Bij mij kwam er altijd een man van BCC die ook een goede vriend van ons is geworden bij ons thuis. hij zag dat wij google chrome gebruikten en ging het gelijk verwijderen. het is heel slecht voor de computer, dus download internet explorer 9, ook al kan google chrome sneller zijn, het word geen pretje voor je computer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100