Wie heeft ervaring met Joomla en weet waar ik de NL versie kan downloaden?

Ik zoek het programma Joomla, maar liefste een NL versie. Om websites mee te maken.
Ik heb wel wat gedownload, maar vind daar geen installer om het programma te installeren en starten bij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Joomla is een software pakket om een website mee te beheren, een zogenaamd CMS - Content Management Systeem. Het draait op de server, en heeft aldus geen 'installer'. Je pakt het uit op je webserver welke PhP en MySQL software heeft. Dan draai je de setup pagina om je database gegevens in te vullen. Je download het hier: http://download.dutchjoomla.org/ Toegevoegd na 39 seconden: zie hun help bij installatie: http://help.dutchjoomla.org/veelgestelde-vragen/faq-alg/31-installatie-upgrade-en-backup.html Toegevoegd na 18 uur: De exacte link voor Nederlandse Joomla, laatste stabiele versie download pagina: http://download.dutchjoomla.org/download/file/570-joomla-170-stable-nl.html Unzip op je webserver, en ga naar : [serverurl]/[folder met joomla]/installation en dan gewoon de stappen volgen

Je installeerd joomla door het op je server te zetten. Bijvoorbeeld je website heet mijnsite.nl. Dan zet je alle bestanden op je site. En als je dan je website bezoekt dan zie je de instalatie scherm gelijk verschijnen. Vul alle gegevens in en klaar is kees. Vergeet niet de installatie map later op je server te verwijderen.. Als je de map installatie hebt verwijderd dan kun je via mijnsite.nl/administrator inloggen en je website bewerken. Handige link: http://forum.joomlacommunity.eu/ Succes!

Ga in dit verband ook eens naar: www.gratiscursus.be (scroll even links naar beneden bij het cursusaanbod...) Zou best ook wel eens interessant voor je kunnen zijn. Groetjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100