is het nodig om mijn Steam games te back-uppen als ik ze wil instaleren op een andere computer?

ik heb ze NIET gewist op mijn oude computer mar, is het nodig om een bac-up te maken? of is het zo, dat als ik ze instaleer op mijn nieuwe computer, dat ik dan ook allle savegams instaleer, die op mijn oude computer staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dit hoef je niet te doen, ik speel zelf games (meestal cod) op mijn laptop en vaste pc en de rank en alles blijft gewoon hetzelfde. MAAR als je andere spellen speelt zoals terraria (zulk soort spellen) dan moet je de map overzetten omdat hij die NIET onthoud, dus het ligt een beetje aan het spel.. en je kan ze gewoon instaleren, als je maar gewoon op JOUW account zit.

neen dat hoeft niet

Het verschilt per spel. Bij sommige spellen word de savegame data op de Steam server opgeslagen, dit is te zien als er een icoon van een wolkje achter de naam van het spel staat (Steam Cloud) Bij online spellen als Spiral Knights of Call of Duty multiplayer staat je voortgang op de servers van de makers van het spel. Maar bij de meeste spellen zal je zelf de savegames moeten overzetten als je verderwilt gaan waar je gebleven was. Toegevoegd na 3 minuten: Op deze pagina staat (in het Engels) uitgelegd hoe je de Steam backup feature gebruikt om je savegames over te zetten naar een andere pc: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033 Als je deze instructies volgt kun je makkelijk alles overzetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100