hoe een ongewenste startpagina verwijderen als interopties niet helpt?

liefst in leken taal, en niet al te moeilijke stappen.

ik stel google steeds als SP in, maar

http://www.searchqu.com/421

dringt steeds voor.

wellicht heb ik bij een freeware burner, een search bar + nieuwe startpagina niet uitgevinkt.

maar krijg google dus niet meer terug.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt zogenoemda 'malware' te pakken; dat is de reden dat je startpagina ieder keer weer terug wordt veranderd naar searchqu. Helaas is dit niet makkelijk te verwijderen, malware is altijd erg hardnekkig. Je zult dus tot in je Windows Register handmatig dit eruit moeten slopen. In de link hieronder een engelse uitleg om searchqu te verwijderen uit je browsers, van je schijf en uit je Register. Ik wil je best verder helpen, mocht je er niet uit komen.

Bronnen:
http://deletemalware.blogspot.com/2011/05/...

Dan lijkt het mij 't slimst om die ongewenste site te blokkeren. Via Extra, Internetopties, Privacy, Websites. Daar het http-adres invoeren en klikken op Blokkeren. Vervolgens bij Algemeen het adres van de Google-startpagina invullen en klikken op Huidige gebruiken. Dan zou je toch voorgoed Google moeten krijgen.

Je hebt een virusje te pakken :-( Geen nood! Even spybot s&d downloaden en laten zoeken. Daarna bij internetopties je startpagina opnieuw instellen. Succes!

Hier staat als het goed is hoe je het verwijdert. Engelse versie: http://deletemalware.blogspot.com/2011/05/how-to-remove-searchqu-uninstall-guide.html Vertaalde versie: http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://deletemalware.blogspot.com/2011/05/how-to-remove-searchqu-uninstall-guide.html&ei=jwdBToe6BcGbOozUpacJ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CB8Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://deletemalware.blogspot.com/2011/05/how-to-remove-searchqu-uninstall-guide.html%26hl%3Dnl%26biw%3D1366%26bih%3D611%26prmd%3Divns Veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100