met welk programma kan je gif foto's zien?

ik heb een paar gif foto's maar k kan die niet "afspelen"

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer ze eens in je browser te openen. Bijvoorbeeld met internet explorer, firefox, of chrome. Die moeten die gif zeker kunnen tonen.

Met je browser kan dat vast Paint doet t ook voor je Microsoft Office Picture Manager doet t ook voor je Met rechtermuis erop en ...op openen met ...gaan staan en geeft ie je vast die (en meerdere)opties en daar klik je vervolgens op

Zet IrfanView even op je pc: http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/IrfanView+fotobewerking Daarmee kun je afbeeldingen snel en simpel bewerken en bekijken. Verder is IrfanView heel geschikt om slideshows (diavoorstellingen) en screenshots mee te maken en bovendien kun je er filmpjes mee afspelen. Handig is dat je met IrfanView zowel foto's kunt bewerken als afbeeldingen bekijken. Daarom is het een veelgebruikt programma bij cursussen fotobewerking. Met IrfanView kun je eenvoudig foto's vergroten, verkleinen, roteren, kleurcorrectie en filters toepassen enzovoort. En ook gifjes bekijken is met IrfanView geen enkel probleem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100