Hoe zorg ik ervoor dat ik niet 2 keer hetzelfde album op mijn I-pod zie?

Ik wil altijd mijn liedjes in een album plaatsen op mijn I-pod. Nu zorg ik ervoor dat de artiest en het album nummer correct geschreven zijn maar op mijn I-pod zie ik dan toch 2 x hetzelfde album staan. Hoe zorg ik ervoor dat dit 1 album titel wordt. Dit probleem heb ik ook met artiest namen, de spelling is juist maar in mijn I-pod staat dan 2x dezelfde artiest, hoe los ik dit op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zorg dat de spelling van de naam exact hetzelfde is, dan zal je iPod ze samenvoegen. Wanneer ze anders zijn ( In iTunes!!!) zullen ze beide verschijnen in je iPod na de synchronisatie.

Ik heb dit ook lang een tijd gehad. Ik wou ook altijd alles mooi ordenen op album en artiest. Belangrijk bij albums is het volgende: - de artiest mag verschillen - de ALBUM-artiest moet hetzelfde zijn. Voorbeeld: Album: Recovery Nummer: No Love Dan moet je bij artiest Eminem Ft. Lil Wayne zetten En bij album-artiest; Eminem. Dan moet t goed komen.

Wanneer je muziek plaatst in je iTunes bibliotheek, zitten er wel eens afspeellijsten bij. Die herken je aan de file-extentie *.m3u, *.sfv, en er zijn er nog een paar. iTunes laadt zo'n afspeellijst, en daarna de mp3-tjes. En dan heb je het album dubbel. Weggooien die files, voordat je ze in de iTunes bibliotheek plaatst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100