Gratis software voor printen van labels?

Hallo,

Ik ben op zoek naar gratis software die labels kan printen. Ik heb namelijk stickervellen (type 1665201) van OfficeDepot en 160 adressen in een excel bestand.
Met de software van OfficeDepot zou ik in theorie dat bestand moeten kunnen inlezen en vervolgens een hele serie pagina's met de desbetreffende adressen op de juiste plek uitprinten. Maar dat programma pakt alleen de eerste 8 adressen (aantal stickers op een enkele vel) en daar is dus niet mee te werken.

Kent iemand andere software die ook een excel-bestand (of eigenlijk een csv-bestand) kan inlezen?

Alvast bedankt.

Tachyon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan gewoon in Microsoft Word. In de link vind je een stappenplan.

Bronnen:
http://computertotaal.nl/article/21936/eti...

Ik weet niet precies welk programma je ervoor kan gebruiken, maar zoek is naar 'free label writer'. Dit kan eventueel een oplossing voor je vraaag zijn. Good luck.

Als je Excel hebt, dan heb je waarschijnlijk ook Word. Daarmee kun je via Samenvoegen/Mailmerge uitstekend etiketten printen. Het gaat te ver om dat hier helemaal uit te leggen, maar kijk maar eens in Word bij Verzendlijsten. Toegevoegd na 52 seconden: Lees hier maar eens: http://office.microsoft.com/nl-nl/word-help/vraagbaak-adresetiketten-in-word-afdrukken-HA001126973.aspx

Mogelijk is het volgende programma het proberen waard: Import SV Een hulpprogramma om een csv-bestand (import-csvbestand genoemd) te importeren in een ander csv-bestand (export-csvbestand genoemd). De veldnamen worden gekoppeld en de gebruiker wordt stapsgewijs door het programma geleid. Ook te gebruiken met parameters: - ImportCSV import-csvbestand export-csvbestand of - ImportCSV export-csvbestand http://www.jopsoft.nl/winutil.htm Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100