Waarmee maak ik een tekstboek met foto er in

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik booksmart van Blurb.com, maar dan moet je wel je boek ook bij hun bestellen. Het leuke is dat je in hun webshop ook gelijk je boek kunt publiceren en verkopen! Je kan dan een marge op de verkoopprijs doen zodat je er zelf ook wat aan verdiend.. Hoeft niet natuurlijk! Succes!

Ik zou mijn computer gebruiken. Toegevoegd na 1 minuut: Als het echt een boek is met meer tekst dan foto's, dan zou ik het gewoon in Word typen en uitprinten en het vervolgens bij een copy-shop laten inbinden. Andere mogelijkheden zijn om bij een foto-boek aanbieder alle tekst in te typen met hier en daar een foto, dan krijg je een echt boek met foto's erin. Dit kan o.a. bij Kruidvat, Hema, Albert Heijn, Henzo.

Wat voor boek? Je kunt gewoon in Word al een boek maken. Makkelijk genoeg om daar foto's in te voegen. http://office.microsoft.com/nl-nl/word-help/een-gevouwen-boekje-maken-HP003072950.aspx Wil je het laten drukken, dan zijn verschillende mogelijkheden: Naar een uitgever sturen en maar hopen dat die het wat vindt. In eigen beheer uitgeven en maar hopen dat je het verkoopt. http://www.bestenzetprinting.nl/stappenplan?gclid=CPWWofbIkqgCFcSCDgodPWCMCQ Bij unibook publiceren ze elk boek. Zelfs met alle fouten er nog in: http://www.unibook.com/nl/je-eigen-boek-publiceren?gclid=CLK87pnJkqgCFdsU3godXmZ7DQ Bij boekenproefschriften is ook vanalles mogelijk http://www.boekenenproefschriften.nl/drukkerij/index.html Zo zijn er nog veel meer..........

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100