Met welk brandprogramma kun je audio cd's branden zonder, maar dan ook echt zonder pauzes tussen de tracks?

Ik wil een mix branden op cd, maar deze bestaat uit losse tracks. Ik heb het met Roxio en met Nero geprobeerd, maar beide laten er toch nog enige pauze tussen zitten zodat het geheel niet vloeiend in elkaar overloopt. Weet iemand een oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ashampoo Burning Studio 6 Free,version 6.76 Dan naar audio cd maken, opties aanklikken , de standaard 2 sec pauze tussen de nummers uitschakelen Soms kan een gratis programma meer dan al die dure Nero en andere stuff Veel succes

Met een programma zoals bv moviemaker alle nummers aan elkaar plakken zodat het vloeiend gaat, naar mp3 converteren en dan branden.

IMG burn Ik heb het al 3 tot 4 jaar

Als je de tracks eerst aan elkaar plakt kun je elke brander nemen. Hieronder een linkje, er zijn er veel meer maar deze bevalt me goed.

Bronnen:
http://www.makeitone.net/index.htm

Bij Nero kan je als je op Burn hebt gedrukt bovenin een tap aanklikken, de derde van rechts.. Hier kan je dan een vinkje zetten naast: no pause between tracks

ashampoo burn studio. het makkelijkste download programma dat ik ken. gebruikt 5 mb geheugen en is 30 mb op de hardeschijf dus een stuk kleiner dan het paar honderd mb grote nero. start het programma op klik op brand of rip muziek - maak een audio cd vervolgens krijg je een menu waar je gewoon de muziek in kan slepen. klik op opties en zet een vinkje bij "voeg niet de standaard 2 seconden in tussen de tracks op de CD". zie hiervoor de afbeelding die ik in de bron heb gezet.

Bronnen:
http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-...
http://img861.imageshack.us/img861/8374/as...

iTunes werkt hierin ook perfect!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100