Maar 2 mogelijke resoluties (windows vista / nvidea geforce 8500 gt), waar zijn mijn overige opties gebleven?

normaal heb ik verschillende schermresoluties als optie.nu heb ik ineens alleen de optie om deze 800 x 600 te doen of 1024 x 768. Zojuist een nieuwe driver gedownload maar dat verandert ook niets. Oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het volgende: Open het tabblad Instellingen in het dialoogvenster Eigenschappen voor Beeldscherm. Klik op de knop Geavanceerd. Open het tabblad Adapter en klik op de knop Alle modi weergeven. Selecteer de gewenste resolutie, kleurdiepte en vernieuwingsfrequentie en klik op OK. In ieder geval nog een manier om je scherm te wijzigen.

Het kan ook zijn dat je even moet kijken of je de juiste driver hebt genomen, zoja, herstart even de pc en kijk of het nu wel kan. Zo niet, deinstalleer de driver en installeer m nog eens opnieuw...? Het kan namelijk verschillende oorzaken hebben dat je nog maar 2 resolutie's hebt!

Misschien is je pc/laptop in safe mode opgestart omdat er iets mis is. Dan is de resolutie ook vaak beperkt. Controleer even in de systeem instellingen.

Waarschijnlijk heb je niet de goede videokaart driver geïnstalleerd. Probeer hem via google eens te downloaden en te installeren. Na opnieuw opstarten zou hij het moeten doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100