Ik wil e-mails die ik in Outlook 2010 ontvang, graag ook in hotmail ontvangen. Hoe kan ik dit doorlinken? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga in je hotmailaccount naar Opties, en kies vervolgens voor "Email verzenden/ontvangen van andere accounts". Vervolgens kun je instellen dat Hotmail ook je e-mails van je andere mailprovider ophaalt. Je hebt dezelfde instellingen nodig zoals die ook in Outlook staan.

Doorlinken is natuurlijk mogelijk, maar is niet de handigste optie. Het is veel makkelijker en duidelijker om je e-mailaccounts (Outlook (Express), Hotmail, Live, G-Mail, Msn enz.) allemaal overzichtelijk onder elkaar te hebben, zodat je in één oogopslag kunt zien wat er waar binnenkomt. Dat kan met Windows Live Mail: http://explore.live.com/windows-live-mail?os=other maar ook met een programma als Poppeeper: http://www.poppeeper.com/screenshots.php Zelf gebruik ik beide. Ideaal!

Kun je misschien wat met deze link?? http://office.microsoft.com/nl-nl/outlook-help/berichten-beheren-met-behulp-van-regels-HA010096803.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100