Ik wil Internet Explorer 9 Beta verwijderen en terug naar IE 8, maarr.... heb ik nog toegang wanneer ik in dit die volgorde doe dus eerst IE 9 weg ??

Ik werk met Vista

Weet jij het antwoord?

/2500

Download eerst IE8, nog niet openen of gebruiken, dan 9 verwijderen en 8 installeren. (voor de zekerheid zou ik eerst ook een andere browser downloaden mocht het niet lukken)

denk dat je eerst IE8 zult moeten downloaden en daarna IE9 verwijderen

1.Klik op de knop Start, typ Programma's en onderdelen in het zoekvak en klik vervolgens op Geïnstalleerde updates weergeven in het linkerdeelvenster. 2.Blader onder Een update verwijderen omlaag naar de Microsoft Windows sectie. 3.Rechtsklik op Windows Internet Explorer 9, klik op Verwijderen en klik vervolgens op Ja. 4.Klik op een van de twee mogelijkheden: *Nu opnieuw opstarten (om de procedure voor het verwijderen van Internet Explorer 9 af te sluiten en de vorige versie van Internet Explorer terug te zetten). *Later opnieuw opstarten (wachten totdat u uw pc afsluit of opnieuw opstart). Opmerking: nadat u de RC/Beta-versie van Internet Explorer 9 hebt verwijderd, is de versie van Internet Explorer die u eerder op uw computer had geïnstalleerd, weer beschikbaar. U hoeft deze versie niet opnieuw te installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100