hoe maak ik mijn pc NOG sneller

(windows xp)
en deze programma's heb ik al:

RegistryBooster 2
SLOW-PCfighter
CCleaner
SpeedUpMyPC
Soluto

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is niet alleen maar de software, je hardware is ook heel erg belangrijk. Ik bedoel ik ga niet eens proberen om Black Ops te spelen op een nieuwe pc met 2.0ghz DUO CORE processor.

Download Glary Utilities. Daar zit van alles van die versnel en opruim programmaatjes in

Het beste voor een snelle pc is alles er af gooien en Windows opnieuw installeren. Hoe meer programma's op je pc, hoe trager alles word. Ik weet niet wat voor pc je hebt, maar meer RAM kopen is misschien ook een optie.

Zorgen voor maar GB. (nieuwe hardeschijf)

bootvis maakt hem veel sneller met opstarten

Bronnen:
http://lmgtfy.com/?q=bootvis

echt meer kwa software kan niet, ik zou zelf of gewoon een totaal nieuwe pc kopen . of betere hardware .

hoe meer programma's jij installeert om hem sneller te maken hoe trager hij word. CCleaner heeft ook nog eens het nadeel dat hij dingen kan verwijderen die schadelijk zijn wanneer deze ontbreken, ook registrybooster doet dit, pas daarmee op. Breid je pc uit met wat werkgeheugen. kijk of je moederboard compatible is met een nieuwe processor en zet er een mooi schone installatie van winxp op. installeer vervolgens geen meuk om hem sneller te maken want dan word hij weer trager.. beperk je software naar wat je nodig hebt, installeer geen rommel.

Alle onzin programma's eraf halen zoals oude drivers. Of je zet advanced pro op je pc het kost wel geld maar je kan er wel handig aan komen door te zoeken dat je de volledige hebt en je kan dan echt alles uitpluizen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100