sd card 32 gb na formatteren naar 968 mb

Ik had een micro sd card die ik voor gebruik ging formatteren en toen was het ineens 968 mb. Kan je geheugen van je sd card wegformatteren?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik kan alleen maar de keuze 968 mb maken, hoe kan ik dit aanpassen en weer de 32 gb gebruiken?

Toegevoegd na 16 uur:
Als ik op formatteren klik staat er capaciteit 967 mb en bij clustergrootte, standaard toegewezen grootte. Kan ik dit aanpassen en krijg ik dan mijn 32 gb weer terug?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er worden -vooral via internet/ebay...- wel eens wat slechte SD/CF... kaartjes verkocht! deze lijken bijvoorbeeld eerst 32Gb (8/16/...) te bevatten (file explorer), maar bij het copieren van data blijkt na 6...10...20Gb...(vb) het kaartje plots vol te zijn! ook na een format kan dit euvel naar boven komen... ____ normaal zou bij een format vanuit gelijk welk operating systeem automatisch een maximum grootte moeten worden toegekend, tenzij expliciet voor een kleinere format wordt gekozen, en zoals reeds voorheen vermeld; EN ook afhankelijk van het filesysteem (FAT16=max 2Gb enz... FAT32,NTFS...); _______ in jouw geval lijkt het dat het kaartje of stuk is, of een namaak Toegevoegd na 1 minuut: voor de antwoorder van ander filesysteem; kijk hier even op (onderste bron) Comparison of file systems Limits en Maximum volume size

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of...
http://martybugs.net/articles/fakesandisk.cgi
http://reviews.ebay.co.uk/FAKE-SanDisk-Ult...

Nee je kan wel een verkeerd format doen, dus even opnieuw doen en de juiste keuze maken...

Hm vreemd.. Ik ken geen keuze van 968 mb. Kijk eens of je wel de sd kaart formatteert

Je zult de kaart niet met FAT16 moeten formatteren, maar met FAT32 of NTFS. Toegevoegd na 2 dagen: Ik ben bang dat dit kaart stuk is. Dus maar terug naar de winkel met de bon erbij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100