Hoe kan ik mijn ipod/iphone synchroniseren met Outlook mail en agenda zonder iTunes te gebruiken?

Dit moet kunnen zonder iTunes te gebruiken en dus enkel de instellingen op je ipod/iphone goed in te stellen. (hoe zit het met de instellingen: server en domein)

Het is een outlook account, thuis, van planet.nl.

Correctie; het is een outlook account, werk, van dus voorbeelddomein.nl (vraag komt van mijn vader)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je vader een outlook account heeft wat gekoppeld is aan een exchange server kan je hier rechtstreeks mee synchroniseren. Via de iPhone is er een wizard aan gewijd de bovenste optie als je een nieuw email-account toevoegd.

Welke e-mailprovider heb je? Gmail en inmiddels ook enkele andere gebruiken Imap. Hierdoor is het niet meer nodig om alles bij te werken op andere locaties zoals Iphones. Imap werkt alles automatisch bij maar de instellingen liggen voornamelijk aan welke e-mailprovider je hebt. Dat is dus handig om te weten voordat ik je verder kan helpen.

Als je een nieuw account instelt dan moet je jouw gebruikersnaam ....@planet.nl invoeren en het wachtwoord. Als inkomende mailserver voer je pop.planet.nl in en als uitgaande e-mailserver voor je mail.planet.nl in. Dit zou moeten werken. Zo niet dan hoor/lees ik het graag.