Waar vind ik gratis een BIOS update van phoenix s761?

Ik kan nergens een gratis driver update vinden voor de bios van mijn pc van Phoenix - Award Workstation

Dit zijn mijn gegevens:

Operating system: Microsoft Windows XP Professional
Service pack: 3.0
Manufacturer: OEM
Model: OEM
uuid: 46A4295B1DD13251F31C001C256B34B9
BIOS type: Phoenix - Award WorkstationBIOS
BIOS ID: 10/08/2007-SiS-761GX-6A7IDFK1C-00
BIOS sign on: None
BIOS date: 2007.10.08
Chipset: SiS 761 rev 2


Ik heb namelijk een probleem met mijn usb aansluiting, ik kan een externe harde schijf niet aansluiten. Hij herkent deze niet, ook knalt mijn internet usb er dan uit. Als ik dan installatie ongedaan maken doe bij apparaatbeheer en dan 1 van pci/usb hosts dan detecteert mijn pc de internet usb gelukkig wel weer. Dit werkt echter niet als ik de externe harde schijf inplug.

Op mijn laptop pakt deze de externe harde schijf gelukkig wel normaal. Dus het ligt niet aan het product. Ook met het internet usb'tje ligt het niet aan het product omdat ik deze ook al had verwisselde met een andere die het zelfde probleem gaf. Verder zeurt mijn pc telkens over dat het aangesloten apparaat sneller werkt op een usb 2.0 aansluiting (terwijl ik deze niet eens heb).

Enige hulp zou echt geweldig zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De "Phoenix - Award Workstation" is enkel de software. Je kunt BIOS upgrades altijd vinden bij de fabrikant van je moederbord (hardware). Je kunt zien welk moederbord je hebt door een programmatje te downloaden, bijvoorbeeld: CPU-Z (http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html) Of je haalt even je kast open en leest het op van je moederbord, dat staat er altijd op. Dan even naar de site van de fabrikant en je model# zoeken :) Succes

Misschien dat je hier je antwoord vind. http://biosagentplus.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100