hoe verplaats ik mijn programma's van de D-schijf naar de C-schijf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan alleen door ze te deinstalleren en opnieuw te installeren. Er zijn tools zoals het vroegere Partion Magic waarbij je via drivemapping alles van C naar D kon verplaatsen, maar dan staan in het register álle verwijzingen naar D, dus ook van het systeem (Windows). Toegevoegd na 3 minuten: Ik heb nog even in mijn archief gekeken (ik had ooit Partition Magic) en Partition Magic 8 had een tool om ook losse programma's te verplaatsen. Howel de veiligste manier nog steeds het de-installeren en opnieuw installeren is, kan je zoeken naar "program mover of application mover) via Google. Toegevoegd na 6 minuten: Bijgaande tool is shareware voor de eerste 10 verplaatsingen. Daarnaast moet je goed de notities doorlezen, want niet alles kan je zomaar verplaatsen.

Bronnen:
http://www.funduc.com/app_mover.htm
http://www.funduc.com/app_mover_notes1.htm

Kijk maar eens hier: http://www.goeievraag.nl/vraag/program-files-overzetten.102667 en hier: http://www.goeievraag.nl/vraag/programma-overzetten-ander-pc.54625 Daar staan een aantal bruikbare tips tussen...

Programma's gewoon netjes deinstalleren en opnieuw installeren. Zo voorkom je ook problemen die zich op een latere tijd nog kunnen uiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100