hoe zet je zo'n klein nulletje (cirkeltje) in word? zoals deze 5° (liefst de alt shortcut)

geen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alt + 0176 Toegevoegd na 47 seconden: Of: alt + 248

Open het menu Invoegen, Symbool. Het gelijknamige dialoogvenster verschijnt op het scherm Selecteer in de keuzelijst Lettertype de optie (Standaardtekst). Klik in het overzicht van de beschikbare symbolen op het teken º. Klik op Invoegen en klik vervolgens op Sluiten. Toegevoegd na 25 seconden: Je kan ook zelf een toetsencombinatie voor dat teken maken. Hoe dat moet, is in de bron te vinden.

Als je bij word in het symbool scherm staat, heeft elk symbool een nummer als je er één keer op klikt. Dit nummer staat rechts onderin het symbool scherm. Volgens mij krijg je het symbool dan als je 'alt' + 'het nummer' intypt. Als je het vaker wil gebruiken, kun je ook het symbool kopieren, en dan 'ctrl' (of 'cmd' bij mac) + 'v' drukken, dan plak je het symbool weer.

Naar opmaak, lettertype en dan superscript voor die "nul" kiezen

ALT 248 Dus ALT toets ingedrukt houden en op het NUMMERIEKE ! toetsenbord 248 typen daarna enter. voor meer : http://www.clavernet.nl/index.php?page=6&subp=36 Toegevoegd na 2 minuten: officieel heet dat tekentje "graden". Toegevoegd na 1 dag: jammer dat er weer iemand een - moet geven.... Als je het dan zo goed weet waarom niet zelf antwoorden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100