Hoe kan ik de knop 'Stel me een vraag' toevoegen op TikTok?

Ik zag laatst dat er een knop 'Stel mij een vraag' op TikTok bestaat en vroeg me af hoe ik deze aan mijn eigen account kan toevoegen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze functie is niet voor iedereen beschikbaar. Alleen voor mensen met een Creator Profile. Hiervoor moet je ouder zijn dan 18 jaar, minimaal 10.000 volgers hebben en ook minimaal 10.000 views hebben gehad in de afgelopen 30 dagen. Als je aan deze criteria voldoet: 1) Open TikTok en zorg ervoor dat je de laatste versie van de app gebruikt. Update indien nodig 2) Klik op 'Ik' in de onderste balk om naar je profiel te gaan. 3) Druk nu op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek 4) Klik op 'Creator' en druk vervolgens op 'Q&A' 5 Tik op ' Schakel Q&A in '.

Toegevoegd op 04 maart 2021 08:13: bron
Bronnen:
https://www.popbuzz.com/internet/tiktok/q-...
https://screenrant.com/tiktok-qa-question-...
https://unbox.ph/editorials/ph-digital-and...

Ik heb maar 7 volgers en ik heb die knop. stap 1: ga naar je account stap 2: klik op die 3 puntjes rechts bovenin stap 3: klik op: account beheren stap 4: klik op: Overschakelen naar een Pro-account stap 5: klik op maker stap 6: vul de vragen in stap 7: wacht even stap 8: kijk af en toe als je weer op die 3 puntjes klikt bij Makerstools, daar komt vanzelf die keuze te staan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100