Hoe je gegevens verwijderen op Linkedin?

LinkedIn verspreidt van mij gegevens zonder mijn toestemming.
Als ik deze wil laten verwijderen moet ik eerst een account aanmaken.
Als ik een account aanmaak.. kan ik niet de gegevens verwijderen die ik in eerste instantie wil verwijderen.. alleen het nieuwe aangemaakte account.
Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben, hoe zou ik dit het beste kunnen aanpakken of bestaat er een meldpunt voor dit soort problemen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek het profiel op welke jouw persoonsgegevens als de zijne claimt en meldt dit account als een vals account. Een vals profiel melden (kiezen) https://www.linkedin.com/help/testing/answer/30439/onjuiste-gegevens-op-het-profiel-van-een-ander-lid-melden?lang=nl Dan krijg je deze link: https://www.linkedin.com/help/testing/answer/61664 puntjes en dan report, aangeven wat er niet deugt en submitten. --- Linkedin verspreidt weinig tot niks. Het zijn accounts die gegevens delen. Er kan dus account aangemaakt zijn welke doet alsof jij het bent. Dat heet een vals profiel. Dit gebeurt weleens bij beroemdheden. Een account aanmaken met de naam Bill Gates (William Henry Gates III) eigenaar van MS zal vaker gepoogd zijn. Dat doet linkedin niet zelf, dat doet een troll of iemand met onzuivere bedoelingen. --- --- Als het een account is dat gegevens deelt. Bijvoorbeeld een bekende van jou, (oudwerkgever/collega) zoek dan uit wie dat is en vraag of deze persoon de gegevens van het account af wil halen. --- In veel gevallen zal je eerst zelf even een account aan moeten maken om het profiel in te zien van de "ValseAanmaker", dat heb je al gedaan zoals ik lees.

Toegevoegd op 18 oktober 2018 10:30: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100