Als je iemand blokkeert op Twitter, kan diegene dan zien dat je hem / haar blokkeert?

Ik heb een volger, kan ik die ook verwijderen? Of kan ik die alleen blokkeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, wanneer je iemand blokkeert, kan diegene dat zien. Wanneer deze persoon jou opzoekt op Twitter, ziet hij dat je hem geblokkeerd hebt en kan hij jouw tweets niet zien.

Als je iemand blokkeert, volgt dat persoon je niet meer. Het persoon kan niet meer zien wat er allemaal gebeurt op je Twitter. Maar hij kan het wel zien ja.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100