Kan je vrienden verwijderen van Facebook en er vervolgens voor zorgen dat ze je account niet meer kunnen vinden/zien?

Vraag spreekt voor zich.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alsnje naar accountinstellingen, blokkeren gaat. Kun je mensen toevoegen doe jouw niet.meer mogen zien. Tevens kun jij hen dan ook njet meer volgen. Als je dit weer wilt deblokkeren, kun je dit ook in dit menu blok doen. Succes

Bronnen:
via app Facebook op telefoon.

Ja diegene blokkeren dan kunnen ze je niet meer vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100