Kan iemand die ik tijdelijk geblokkeerd heb op Facebook oude berichten zien als ik diegene weer toevoeg als vriend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan, als je de blokkering verwijderd en hem gewoon weer toevoegd ziet hij alle berichten en vice versa. Mocht je dat niet willen kan je hem ook bij sommige berichten uitsluiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100