als je de optie 'niet nu' indrukt bij een fb vriendenverzoek en hij komt terug, doet de computer of de afzender dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

De Site Zelf Doet dat. Dat komt doordat je op ''Niet nu" klikte. Facebook bewaart het dan voor later. Bijvoorbeeld tot je weer online komt. Als je dan op nee klikt, en het straks toch komt is het van de afzender. Je kunt hem dan blokkeren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100