hoe tweet laten verwijderen?

stel iemand anders post een ongebruikelijke foto van jou op twitter hoe kun je die dan laten weghalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

er zit bij de tweet een knopje met een prullenbakje erop. Hiermee kan je de tweet verwijderen. Je moet dan wel ingelogd zijn op het account dat die tweet getweet heeft.

Word zéér waarschijnlijk niet verwijderd, jordintje, ook al report je de tweet. Over het algemeen verwijdert Twitter alleen foto's als ze niet voldoen aan de richtlijnen (bijv. naakt in de foto), als dat bij jouw foto niet van toepassing is, lijkt er weinig anders aan te doen dan diegene vragen of die de tweet wilt verwijderen.

Bij flag media gaat iemand van twitter bekijken of de video/foto ongepast is/de regels overtreed. Het gaat hier dan om pornografische/schokkende/illegale afbeeldingen enz. Dit houdt niet in dat deze foto verwijderd wordt omdat jij hem niet leuk vindt. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld slechte recensies / foto's van kapotte producten ook niet blokkeren. Als je vindt dat je wordt lastig gevallen kun je contact opnemen met twitter. Daarover heeft twitter een artikel op zijn help pagina. Informatie over Flag media: https://support.twitter.com/articles/20069937 Informatie over misdragingen naar jouw kant op twitter: https://support.twitter.com/articles/20069937 Al met al is er geen magische knop op tweets/berichten van anderen te verwijderen. Je kunt enkel een persoon voor jezelf blokkeren. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100