Kun je nadat je een eigen twitter-account verwijdert hebt, deze username direct aan ander Twitteraccount toewijzen?

Wat extra uitleg. Een bedrijf heeft 5 twitteraccounts, één voor elke afdeling, we willen er met één verder. De account met de beste naam heeft de minste volgers. Ik wil graag de account met de meeste volgers van naam laten veranderen naar deze gewenste, maar nog door een andere account bezette naam.

Als ik de account met de gewenste naam nu verwijder, is deze naam dan direct weer te gebruiken door mij voor een andere account?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zodra je 'je account deactiveert blijft deze nog 30 dagen "geldig". Zie ook https://support.twitter.com/groups/51-me/topics/205-account-settings/articles/20170254-je-account-deactiveren Op deze pagina word ook aangegeven hoe je de gebruikersnaam kunt wijzigen.

Bronnen:
https://support.twitter.com/groups/51-me/t...

Nadat je je vorige twitter account hebt gewist kan je niet hetzelfde accountnaam gebruiken voor een nieuwe account dat je van plan bent om te gebruiken. Er zal dan staan dat deze ongeldig is.

Accounts worden permanent verwijderd, en kunnen niet worden samengevoegd met andere Twitter-accounts. Als je je account permanent verwijderd, dan ben je je tweets evenals je 'followers' kwijt. Een stappenplan om het veranderen van je account-naam op Twitter vind je hier: https://support.twitter.com/entries/14609#. Je account-naam kan niet worden aangepast naar een al bestaand account.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100