Ik heb op alle apparaten draadloos internet maar de laatste paar dagen heeft mijn laptop geen internet hoe kan ik dit oplossen?

Ik heb al meerdere dingen geprobeerd ook met een internet kabel maar Toch krijg ik geen internet verbinding. Ik heb ook al alle instellingen bekeken maar daar word je door bestuur maar links en ik kan dus niet op die sites omdat ik geen internet verbinding heb op de laptop. Ook heb ik al gezocht naar problemen maar er viel niks te vinden. Als ik klik op beschikbare netwerken staat er niks bij terwijl op mijn andere Computer is alles Nog in beeld en ik heb ook al op F8 geklikt voor instellingen voor netwerk meldingen aan/uit en hij Stond al aan maar er is niks veranderd.

Het merk van de laptop is Toshiba en ik heb Windows 7


Wat zou ik kunnen doen om mijn internet terug te krijgen.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sluit je computer eerst met een kabel aan op de router. Via Start klik je op Configuratiescherm -> Netwerk en Internet -> Netwerk status en -taken weergeven Onderaan zie je de keuze Problemen oplossen Probeer of dit het probleem oplost voor bedraad internet. Probeer daarna: Verbinding met een netwerk maken. Als je de laatste dagen iets hebt veranderd of software hebt geïnstalleerd op je Laptop kun je ook proberen in het Onderhoudscentrum de Laptop naar een eerdere toestand te herstellen.

Heb je wel een driver geinstalleert voor je netwerkkaart?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100