Hallo, ik wil een youtube account aan maken alleen nu moet ik mijn telefoon nummer in voeren kan ik ook gewoon mijn huisnummer invoeren?

Zie afbeelding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk niet, meestal vragen ze om een telefoonnummer zodat ze je kunnen smssen en dit kan natuurlijk niet met een huistelefoon.

Ik heb ook een youtube account en ik klik altijd gewoon door als ze om mijn telefoonnummer vragen en dat is nog geen probleem geweest. Probeer het eens of dat het in jouw geval ook werkt?

Je kunt het gewon overslaan zoals Mar75 al zegt. Eens in de zoveel tijd wordt er dan, als je inlogt, gevraagd om alsnog het telefoonnummer in te voeren (met als excuus dat ze je dan kunnen bereiken als je je wachtwoord kwijt bent). Maar als ze op je vaste lijn toch geen SMS kunnen sturen heb je daar niet veel aan. Ook dan kan je kiezen om verder te gaan zonder het nummer in te voeren.

Ja dat kan gewoon Maar ik zou voor de zeker heid je o6 nummer doen

Nee, je moet je 06 nummer geven. Youtube stuurt je een sms met de bevestigings code.

Gewone huistelefoons kunnen ook smsjes ontvangen (je kan altijd proberen, google raadt wel mobiel aan), meestal zijn het gesroken versies. Ik raad aan om jouw 06 nummer te gebbruiken. ING gebruikt ook een soortgelijk systeem met een Tancode ipv een bankrekenmachine. Je wordt verder niet lastig gevallen met je 06-nummer, het is puur voor de beveiliging. Ik heb er een bron erbij gezet. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100