Ik ben van plan een Sim Only te kopen, voor bel/sms/internet, hoeveel MB is voldoende voor véél Whatsapp/Facebook?

Ik Whatsapp behoorlijk veel en soms check ik mn Facebook, ga uit van 4 uur per dag zonder wifi. Hoeveel MB zou goed moeten zijn? Liever te veel dan te weinig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om je even een idee te geven hoeveel MB activiteiten op internet kosten: http://www.simonlyabonnementmetinternet.nl/component/content/article/21-gemiddeld-internet-verbruik-in-een-sim-only-abonnement-met-internet 4 uur whatsapp en facebook is erg veel. Whatsapp kost bijna geen MB's, maar facebook kost wel redelijk wat MB's. Het ligt er ook aan of je via de mobiele website of via de app naar facebook gaat. Via de app kost het minder MB's. Ik zou in jouw geval kiezen voor 500 MB om zeker te weten dat je voldoende datalimiet hebt. Ik denk dat je hier nooit aan zult komen zolang je er geen filmpjes bij gaat kijken of muziek gaat streamen.

Hier kan je zien wat je ongeveer met 1 Mb kan doen: http://www.hi.nl/PrePay/Wat-kan-ik-met-1-MB-1.htm Als ik het zo zie, dan zou ik voor de grootste Internetbundel gaan.

Ik stel het checken van Facebook even gelijk aan Telegraaf, Nu, teletext app hele dag door checken. Dan kom je op iets van 10 a 15MB per dag uit. En dat is inclu whatsapp (dat kost bijna geen data, omdat het alleen text is), (je hoeft een foto immers niet direct te downloaden). 15*31= dik onder de 500MB...(wat de meeste aanbieders geven).

ik denk dat met 400MB komt u goed uit. U kunt alle sim only aanbiedingen vergelijken op: http://www.only-sim-only.nl/sim-only/vergelijken_sim_only.html

Bronnen:
http://www.only-sim-only.nl/sim-only/verge...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100