Hoe neem ik contact op met facebook zonder account?

Ik probeerde een account aan te maken op facebook, bleek dat er al een account bestaat dat aangemaakt is met mijn e-mailadres!

Ik heb geprobeerd het wachtwoord te wijzigen, maar ik kreeg de melding: "Your account is temporarily locked..We don't recognize the device you're using. Please answer a few security questions to keep your account safe."

Ik kreeg een aantal foto's te zien, en ik moest aangeven wie van "mijn vrienden" dat was, maar ik ken al die mensen niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via deze link kan je misbruik rapporteren zonder account: https://www.facebook.com/help/report/without-account Op die pagina staat een link met "hier een vraag indienen" die je dan kunt gebruiken.

Je kan contact opnemen met facebook zonder account. door naar Start te gaan en daarna op Contact opnemen met facebook zonder account te klikken. Je kan zo een bericht sturen naar facebook zelf. Let op je mail bericht moet in het engels zijn. Toegevoegd na 13 minuten: anders kan je via deze site ook in contact komen met Facebook http://www.commecom.nl/contact-opnemen-met-facebook/

Bronnen:
http://www.commecom.nl/contact-opnemen-met...
www.facebook.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100