Weet iemand een goede naam voor mijn bedrijf dat cursussen gaat geven over programma's als Word en Powerpoint?

Ik ben van plan om een bedrijf te beginnen dat cursussen, die de mensen thuis doen, te geven en dan voor minder geld dan LOI en dergelijke. Misschien weet iemand ook hoe ik bekendheid kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

PC@home

Je stelt 2 vragen in 1. 1. Naam: geen idee 2. Bekendheid: Verspreid folders in de buurt van de locatie waar je die cursussen gaat doen. Zeg dat koffie, thee en koekjes gratis zijn. Nederlanders vinden gratis machtig mooi. Probeer je ook op een specifieke doelgroep te richten. Je kunt je op bedrijven richten of op ouderen. Probeer dat voor jezelf uit te werken dan maakt dat het ook makkelijk om geschikte marketing te voeren.

OfficePoint.

thuistevree

Microsoft xplorer,microperation, microp, explore office... Iets Engels wat "cool" klinkt, het moet een professionele uitstraling hebben, en maak een site , adverteer op Hyves, Facebook of iets anders, als ik een affieche zie hangen denk ik altijd "yea Right" Toegevoegd na 1 minuut: Succes Toegevoegd na 1 minuut: Succes

TeachinOffice

To the point Officing Power in Words Learn to present Wordpower OfficePoints Kantoorgebruik Office Use Word by Word Op internet kan je aanmelden bij Google Ads, bij verzamelwebsites voor links en mogelijk reclameplek huren op websites. Ook zou je een flyer kunnen maken en die in je buurt verspreiden. Ook zou je bv op ROC's of Hogescholen flyers/folders kunnen neerleggen.

Home Office Toegevoegd na 1 minuut: Voor de bekendheid kun je een website gebruiken, met een investering in Adwords...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100