Kun je in iWeb van Apple ook flash gebruiken?

Ik maak websites met iWeb. Kun je daar ook flash in gebruiken, of html codes inzetten om dingen te maken die iWeb zelf niet biedt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is nou het mooie van iWeb. Voor de mensen die geen idee hebben van code, kun je er heel mooie wensites mee maken. De templates zoen er prachtig uit maar dat is logisch want van ontwerpen hebben ze bij Apple natuurlijk wel een behoorlijk stuk kaas gegeten. Voor de mensen die meer willen en dit ook kunnen, is het mogelijk om alle templates volledig naar eigen inzicht aan te passen en te veranderen. Ook kun je met een blanco pagina beginnen en alles zelf van de grond af aan opbouwen. Om jou vraag te beantwoorden wijs ik je op de mogelijkheid je website in iWeb te bekijken in "Codeview" en "Designvkiew" terwijl je aan het werk bent. Het spreekt voor zich, in "Codeview" krijg je alleen HTML te zien en daar kun je dus alle code toevoegen die jij wilt. soms gebeurt het dat je code toevoegt die niet goed zichtbaar is in iWeb maar als je dan eerst de pagina opslaat en daarna in "Preview" bekijkt in een browser, zul je zien dat de verandering goed wordt weergegeven, als je de ingevoerde code tenminste goed hebt geschreven. Vragen mag je me altijd stellen. Succes.

Webpages zijn in principe niet afhankelijk van het platform waarop je ze maakt. Kan me wel voorstellen dat flash niet favoriet is op mac en dan iweb dit niet biedt nog ander programma op demac maar in principe moet het geen probleem zijn flash te gebruiken. zker knip en plak werk is wel te doen maar vrees dat je toch een windows pc zult moeten hebben om de programma,s die je nodig hebt om de flash te creeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100