Waarom is altijd zo donker is op mijn webcam en wat kan ik daar aan doen ?

ik heb als ik op msn zit altijd al m,n lampen aan zoals mijn tafel lampje en slaap kamer lamp en denk dat het niet aan mijn laptop ligt want hij is van sony en ik heb hem nu 4/5 maanden er zit ook een ingebouwde webcam in ik heb ook al naar de instellingen van die gekeken maar dat helpt ook niet misschien heb ik die ook fout ingesteld ofzo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De webcams op notebooks zijn nooit fantastisch, ze zijn klein (daar door ideaal, want ze kunnen worden ingebouwd) maar doordat je webcam klein is, vangt de lens ook weinig licht op. Ik denk dat dat de hoofdrede is. Verder moet je zoveel mogelijk licht van buiten proberen op te vangen en anders: doe nog eens een extra lampje aan. Maar als je echt een andere oplossing wil, kun je natuurlijk altijd overwegen om een nieuwe webcam aan te schaffen, eentje van het merk Trust bijvoorbeeld.

Omdat is cmos sensor is nodig heeft veel licht.

Kunstlicht is altijd veel minder intensief als zonlicht. Als oplossing kun je een halogeenbureaulampje in je gezicht laten schijnen. Dat moet voldoende zijn. Aan je instellingen ligt het niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100