hoe kan ik er voor zorgen dat mijn browser mijn /images map ziet?

Ik ben bezig met een site te maken en al mijn foto's staan in een /images map in mijn "root" map. Maar als ik bijv. in mijn css doe: background-image: url(/images/iets.jpg) dan word dat niet gevonden hoe kan ik dat oplossen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je css-document los in de rootmap zit moet je bv. dit schrijven: body{background: url(images/iets.jpg);} Als je css-document ook in een map zit die zelf in de rootmap zit, wordt het dit: body{background: url(../images/iets.jpg);} Voor het eerste geval had jij dus een / die er niet mag staan. De 'body' kan je uiteraard vervangen door iets wat in jouw geval van toepassing is. Toegevoegd na 3 minuten: De '..' verwijst naar de gezamenlijke bovenliggende map.

Een webbrowser is iemand anders als 'jijzelf'. Als jijzelf de images folder hebt gemaakt dan mag de webbrowser hier niet bij. Zolang 'ziet' de webbrowser de folder niet. Je moet deze eerst openzetten. Dit doe je door de de security aan te passen. Allen lezen met autorisatie '666' (X+R) Lezen en schrijven met autorisatie '777' (X+R+W) X=uitvoeren R=read / lezen W=write / schrijven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100