Hoe maak je een avatar aan op je persoonlijk profiel ?

Kan iemand mij uitleggen hoe je een avatar als afbeelding kan zetten op je persoonlijk account!

Mvg,

Karel8158

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bovenin de pagina, in het blauw, zie je "instellingen" staan. Als je daarop klikt kom je op je eigen pagina terecht. Als je daar een beetje naar beneden scrollt zie je "afbeelding" staan. Daar kun je een afbeelding van je computer kiezen om als avatar te gebruiken op de site. Klik rechts van "afbeelding" op de grijze knop. Dan zie je de mappen op je computer waar je de afbeelding kan uitzoeken en dubbel kan aanklikken. Onderaan de pagina klik op "oke" of op "opslaan" (of wat er ook staat om het te bevestigen) en dan is je avatar opgeslagen. De afbeelding heeft trouwens wel een vereiste grootte. Als die niet klopt, komt er in beeld te staan wat er niet aan klopt.

Ga boven in beeld naar Instellingen. Dan zit je in je profiel. Kies nu voor Afbeelding, klik op de knop Bladeren. Hiermee kom je in je eigen verkenner terecht en kun je het plaatje dat jij als Avatar wilt gebruiken uploaden. Succes.

klik boven in het scherm op de tab "instellingen" en browse je plaatje om deze up te loadden zoals in de afbeelding. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100