wat voor deskop software geeft tabellen ?

ik zoek een deskop sofware/programma.

waarmee je je deskop kunt ordenen met groepen.
dus bijvoorbeeld: thuis,op werk,etc,..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je Windows Vista of 7 hebt dan kun je Stardock Fences gebruiken. Dit programma is gratis te gebruiken en hiermee kun je groepen van iconen op je bureaublad maken.

Bronnen:
http://www.stardock.com/products/fences/

bedoel je misschien zoiets?: (zie afbeelding) dan zou ik zeggen installeer de ubuntu netbook remix, krijg voor windows niets dergelijks gevonden. Toegevoegd na 2 minuten: Heb er toch wel een gevonden voor windows: http://www.liliputing.com/2009/01/windows-touch-remix-a-netbook-program-launcher-for-windows.html

Bronnen:
http://ubuntu-nl.org

Probeer eens Symbaloo.com

AnotherDesk is een virtuele desktop manager die meerdere bureaubladen creëert. Het is klein, stabiel, snel, eenvoudig te gebruiken en uw efficiëntie kunnen verbeteren. Om zich te concentreren op een ding, kunt u overschakelen naar een speciale desktop in plaats van op zoek naar een bepaald programma op een overvolle desktop. Zo kunt u alle open werkgroep-gerelateerde programma's op een desktop, alle documenten voor een speciaal project op een tweede bureaublad, alle Internet-gerelateerde programma's op een derde bureaublad en ga zo maar door. U kunt schakelen tussen de bureaubladen door hotkey of tray icon.

Bronnen:
http://www.lightthoughts.com/anotherdesk/s...

dreamweaver of frontpage dit zijn de meest gebruikte denk ik. Toegevoegd na 2 minuten: sorry te snel gelezen. Ik zou gewoon mappen aanmaken. Eigenlijk is het zowiezo niet handig om veel op je desktop te hebben dat neemt je ram geheugen in beslag. Je zou eventueel een snelkoppeling kunnen maken naar een map waar je de heele zooi geordent in mappen in hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100