Wie kent een gratis forum-weblog of iets dergelijks programma,waar bezoekers zonder te registreren berichten en/of foto's kunnen plaatsen?

Zoek al enige tijd,maar bij de meeste moet je geregistreerd zijn om te kunnen antwoorden.Mijn bedoeling is een openbare site te maken wat toegankelijk is voor iedereen zonder in te loggen.
waar vindt ik die?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het alleen om foto's (met onderschrift gaat) dan zou je voor Flickr.com kunnen kiezen. Wil je een website met foto's, teksten e.d. dan zou je https://www.blogger.com/start kunnen proberen. Voor beide sites geldt dat jij wel moet registreren, maar dat gebruikers dat niet per sé hoeven om jouw pagina met inhoud te zien.

Zo'n site bestaat bij mijn weten niet. Een reden hiervoor kan zijn dat mensen geen rechten meer kunnen ontleben aan foto's, en dat je niet in de gaten kan houden wie wat op je site zet. En daarmee loop je als eigenaar risico: Als iemand bsluite kinderporno via jouw site te delen kan je dat niet tegengaa omdat het een open site is. Denk heel goed na iver hoe en wat voor je zo'n site begint! Verder zie ik de voordelen niet van zo'n site. In min ogen is het hebben van eenuser account handig. Wel kan je kijken of je naar een open password systeem kan gaan zodat aparte registratie niet meer nodig is.

op de onderstaande link staan een aantal sites waar je forums en weblog kunt maken

Bronnen:
http://www.mijnhomepage.nl/forum.php

Volgens mij kun je hier instellen dat je niet hoeft te registreren;

Bronnen:
http://www.forum2go.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100