Ik zoek een betaalbare (lees: goedkope webhost met DSN. Ik struikel over de aanbieders. Wie weet een goede, betaalbare (lees goedkope) hostingservice?

Alles wat ik wil is dat mijn huidige domeinnaam over word genomen door een host. Zelf ben ik redelijk handig met internet maar gedoe met servers, hosting enz, enz daar ben ik dan weer geen ster in. Ik wil zeer graag Vieuwbook op mijn oude domein naam laten draaien. Nu dus opzoek naar een betaalbare (lees: goedkope) webhost die ook een Nederlandstalige klantenservice heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zit al een tijdje heel tevreden bij Versio. Geen uitgebreide telefonische helpdesk (wel e-mail, chat, forum, e.d.), maar de prijzen zijn super: http://www.versio.nl/webhosting.php. Let vooral ook op het dataverkeer: voor € 0,50/maand al 20 GB per maand!

ik zou www.transip.nl aanbevelen ... perfecte helpdesk klantenservice... betrouwbaar en niet duur,

Bronnen:
www.transip.nl

als eens bij http://www.webnode.nl gekeken? Releatief goedkoop en ook Nederlandse klantenservice, wat idd wel net zo makkelijk is... Ik heb even op hun site gekeken en heb het volgende voor je gevonden: http://www.webnode.nl/prijslijst-domeinen/ (= kosten). Voor zover ik weet is de overdracht gratis, maar... je betaald wel vernieuwingstoeslag voor min 1 jaar (de prijzen kun je in de bovenste link vinden).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100