Krijg je bij een aanschaf van een nieuwe laptop in de media markt er ook Microsoft Office bij ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Standaard niet maar als meestal kan je het er wel bij kopen.

Dat krijg je er niet standaard bij. Office 2013 kost €119 extra. Een tip is dat er ook gratis alternatieven zijn voor een Office pakket. Dat zou je eerst eens kunnen proberen. Toegevoegd na 7 minuten: Ook de voorheen meegeleverde gratis versie Office Starter 2010 wordt niet meer voorgeinstalleerd. Dit is nu vervangen door Office Web Apps. Daarmee kun je Office-documenten openen en delen met browserversies van Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Omdat je misschien niet overal een internetverbinding hebt is een alternatief gratis pakket zoals LibreOffice een mooie aanvulling.

Bronnen:
http://nl.libreoffice.org
http://office.microsoft.com/nl-nl/web-apps/
http://www.testgoed.nl/software

Een mooi gratis alternatief is LibreOffice. Kan aardig goed met docx overweg, of het moeten hele uitgebreide tabellen zijn. Ik zou zeggen, probeer dat eens!

Als je vanaf de PC werkt kun je ook een skydrive aanmaken (zit standaard in windows 8) en daar heb je microsoft office gratis bij (in de cloud), maar als je echt met een zelfstandige programma wilt werken, dan zal je zoals hierboven vermeld staat, een exemplaar moeten aanschaffen of een gratis één moeten downloaden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100