Welke kleurcodes moet ik in word gebruiken om rabobankblauw en rabobankoranje te krijgen?

Ik wil in een word document de headers in rabobankblauw en rabobankoranje maken, maar ik kan hier geen kleurcodes van vinden. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het logo van de Rabobank werd in 1994 ontworpen door Newell & Sorrell. De kleuren zijn blauw (Pantone 2738) en oranje (Pantone 144). De Rabobank gebruikt de lettertypen Myriad en Sabon en het eigen lettertype Rabo Gothic, ontworpen door Theo Klooster.

Hierbij de kleuren van Rabobank #FF6600 - oranje #000099 - blauw Toegevoegd na 2 minuten: In word op A drukken en dan kiezen voor meer kleuren en dan de tab custom. Daar kan je onderstaande rgb code invoeren Oranje: R: 255 G: 102 B: 0 Blauw R: 0 G: 0 B: 153

als je paint.net download of photoshop kun je met een tooltje, de colorpicker, elke kleurcode omcijferen. je maakt een screenshot van welke kleur je wilt hebben, je klikt op de color picker( een soort pipet met een groen handvat ) en klikt dan op de kleur die je wilt hebben. de kleur word bij paint.net dan gelijk als kleur voor de verfbus ingesteld en je kunt in het menu van de kleur daarna de kleurcode kopieren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100