Hoe kan je linkjes en foto´s in een filmpje zetten bij windows movie maker?

Toegevoegd na 21 minuten:
Ik bedoel hiermee: soms als je een youtube filmpje kijkt dan zie je in een hoekje bijvoordeeld een foto verschijnen terwijl degene gewoon door blijft praten meestal ook over die foto. Of je ziet een link verschijnen en dan zeggen ze bijvoorbeeld klik maar even op de link. Hoe kan je dat doen of is dat niet met windows moviemaker maar met een heel ander progamma?

Weet jij het antwoord?

/2500

Links kunnen niet, foto's kunnen via "Foto's invoegen" of iets wat erop lijkt.

Wat jij beschrijft zou je met Flash kunnen bereiken als je daar heel erg goed mee om kunt gaan. En waarschijnlijk ook met Powerpoint. Hiermee kom je in ieder geval een heel eind: http://www.wikihow.com/Make-a-PowerPoint-Presentation-That-Includes-Audio-and-Video-Files Maar het zou me niet verbazen als er een gespecialiseerd programma voor bestaat.

Bronnen:
http://www.wikihow.com/Make-a-PowerPoint-P...

Dat kan helaas niet via Windows Movie Maker(WMM). Ik denk dat wat jij bedoeld P.I.P. (picture in picture) is. Die functie zit niet in WMM. Daarvoor heb je programma's nodig die iets meer uitgebreid zijn. Enkele voorbeelden: Adobe After Effects Adobe Premiere Sony Vegas Arcsoft Showbiz En nog vele andere programma's...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100